HidrateSpark on älyominaisuuksilla varustettu vesipullo joka kertoo paljonko vettä pitää juoda

0

smartwaterbottle

Lukuisat luennoitsijat ja terveystieteilijät väittävät ettemme osaa juoda tarpeeksi vettä. Rajuimmat tutkijat kertovat, että vettä pitäisi juoda jopa yli kolme litraa päivässä. Paljonko vettä täytyy päivittäin sitten juoda, jotta elimistö pysyy hyvässä kunnossa ja virkeänä? Kukaan ei tiedä vastausta. Olemmekohan liian älykkäitä tuntemaan omat tarpeemme?

Nestetasapainon ylläpidosta kiinnostuneelle on vaivoihin tarjolla häntä itseäänkin älykkäämpi tuote: Hiduroid Fo… HidrateSpark -vesipullo. Aivan rehellisesti puhuen tuote ei ole aivan niin hirmu älykäs. Juomapullo kerää dataa juodun nesteen määrästä ja tarvittaessa hälyttää mikäli käyttäjä ei ole juonut omasta mielestään tarpeeksi. Siinäpä se kokonaisuudessaan. Ai niin, voit tarkastaa myös paljonko olet vettä jo juonut.

Sininen älypullo ja mallin kylkeen tatuoitu elämänviisaus

Sininen älypullo ja mallin kylkeen tatuoitu elämänviisaus

Tietenkin vesipullo on yhteydessä älypuhelimen sovellukseen bluetoothin avulla ja toimii Android- ja iOS-järjestelmissä. Pullo on saatavana kuudessä huipputrendikkäässä värissä. Pullon hinta on karvan alle 60 euroa.

Lisätietoja: Gadgetflow

 

 

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.