ThumbSaver-naulapidike säästää uusavuttoman naulaajan sormia

1

Todella moni pelkää naulaamista, koska naulatessa tumpelot usein pamauttavat vasaralla sormeen. Miksi sormeen? No koska sormet pitävät naulan pystyssä.

Nyt myös uusavuttomat vasarapelkoiset voivat alkaa nakutella nauloja seiniin ThumbSaver-nimisen keksinnön avulla. ThumbSaver eli Peukalonsäästäjä on yksinkertaisesti pieni tikku jonka päässä on magneetti. Rautanaula tarttuu magneettiin ja siten koko naulapidikkeellä on mahdollista pitää naula aloillaan ennen ensimmäisiä pamautuksia, jolloin myös täystumpelo pystyy naulaamaan naulan – välttämättä ei siltikään suoraan.

Pidike maksaa 13 yhdysvaltain dollaria.

Tosimies ei tällaista tarvitse, tosimies ei lyö vasaralla sormilleen. Mutta naisille tämä on hyvä.

[amazon]

 

Share.

1 kommentti

  1. naulaaja2 kommentoi

    Jos sormeen pamauttaminen pelottaa, niin melkeinpä samaan tulokseen pääsee ilmaiseksi seuraavalla niksillä: Purista naulaa kahdella muulla naulalla sormiesi välissä pinsettiotteella. Toimii eikä maksa mitään.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.