iArm tarjoaa todellista multitaskingia tosielämän tarpeisiin

1

Multitasking on nyt mobiilialan kuumimpia juttuja. Tai ainakin oli, nykyäänhän multitasking on älypuhelimessa peruskauraa. Multitasking on tarpeen silloin, kun halutaan suorittaa montaa tehtävää samanaikaisesti: kuten vaikkapa musiikin kuuntelu ja sähköpostin lähettäminen. Suorituskyvyttömämpi puhelin huutaa armoa jo siinä vaiheessa, kun puhelimella navigoidaan, kuunnellaan musiikkia, lähetetään sähköpostia, pelataan bingoa, keskustellaan puhelimessa ja keitetään kahvia yhtä aikaa. Ikävä kyllä ihminen ei kykene tähän kaikkeen yhtä aikaa.

Vai voiko sittenkin, muttei ilman apuvälineitä! iArm on mobiililaitteiden hallintaan tarkoitettu väline. Laitteella voidaan kiinnittää vaikkapa iPad ranteeseen kiinni. Tällä tavoin on samaan aikaan helppo vaikkapa promokuvan mukaisesti juoda lattekahvia, puhua puhelimessa ja suorittaa vajanaisia suoritteita iPad-laitteella. iArmin Applemaisesta nimestä huolimatta on sillä mahdollista kanniskella vaikkapa GPS-navigaattoria ”kätevästi” ranteessa. iArmin avulla voidaan siis navigoida, kuunnella musiikkia, lähetettää sähköpostia, pelata bingoa, keskustella puhelimessa ja keitettää kahvia samaan aikaan. Ja voihan siihen kiinnittää ruokalautasenkin. Tähän tarvitaan neljä iArmia. Totisin gadget-mies kaatuu siinä vaiheessa kun pitäisi käydä paskalla.

Laitteen hinta on huokeasti alle 6 euroa.

Lähde [Prank Pack] kautta [Likecool]

Share.

1 kommentti

  1. Luulitkos ihan oikeasti että tämä on oikea laite? Lue ensi kerralla hieman tarkemmin… Kyseessä on prank gift box, eli ihan tyhjä laatikko, jonka sisältä ei tosiaankaan löydy mitään laitetta. Laatikkoon on sitten tarkoitus laittaa sisälle oikea lahja ja antaa laatikko lahjan saajalle.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.