Kohjinsha DZ -tuplanäyttöläppäri on maailman ensimmäinen

0

kohjinsha2-1

Tällä hetkellä itselläni on suunnitelmissa laajentaa pöytätietokoneeni kuvaruutuja kahteen kappaleeseen. Se tehostaa työskentelyä ja antaa mukavuuspisteitä koneen käytölle. Syy miksi en hankkinu kannettavaa tietokonetta, oli se että halusin koneeseen suuren näytön ja joskus ehkä kaksi.

Kohjinsha DZ on kannettava tietokone, jossa on kaksi näyttöä. Luit oikein. ”Normaalitilassa” näytöt ovat toisiinsa nähden päälletysten, eli kakkosnäyttö sijaitsee ykkösnäytön alapuolella. Kun halutaan käyttää kahta näyttöä, ne liu’utetaan vierekkäin. Erittäin kekseliästä. Tämän lisäksi DZ:n näyttöä voi pyöritellä vaakatasossa jopa 180 astetta ja tämän jälkeen toimii ikään kuin tablet-tietokoneena. Tosin Kohjinshassa ei ole kosketusnäyttöä.

Koneessa on myös paljon muita ominaisuuksia, muun muassa multi touch -kosketuslevy, sormenjälkitunnistin, 4 tunnin käyttöaika akulla ja vaikka mitä muuta. Videolta selviää paljon lisää.

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.