Käyntikorttikamera pitää käyntikortit tallessa

1

Jo vuosituhansien ajan käyntikortti on ollut helpoin tapa jakaa omat yhteystiedot kasvotusten. Yhdellä käden ojennuksella voidaan erittäin helposti antaa kontaktille kaikki tarvittavat tiedot. Mutta miten käy, kun liikemies saa päivittäin uusia käyntikortteja uusilta kontakteilta? Miten pitää kymmenet, ja aina vaan kymmenet käyntikortit järjestyksessä?

Hupaisan tuntuinen organisaattori käyntikorteille olisi tämä taskukokoinen käyntikorttiskanneri, joka on maailman pienin (onko näitä muka muitakin??). Käyntikortti asetetaan skannerista irtaantuvaan telineeseen, jolloin käyntikortti on kiinteästi kiinni kamerassa ja kortti pysyy kameraan nähden vakaana. Sitten laite nappaa kortista kuvan 2 megapikselin CMOS-kennolla, ja tallettaa sen laitteen muistiin, josta se on myöhemmin siirrettävissä esimerkiksi tietokoneen kovalevylle tai vaikkapa erilliseen käyntikorttiohjelmistoon, mikäli sellaisia tykkää käyttää. Erinomainen keksintö!

Ehditkin varmaan jo ajatella, että eihän tässä laitteessa ole mitään järkeä. Olet oikeassa. Käyntikorttiskanneri on kerta kaikkiaan hyödytön kapine kaikesta oveluudestaan huolimatta. Ennen kuin edes alkaa harkita skannerin hankintaa, kannattaa kaivaa se puhelin taskusta ja vilkaista josko siinä olisi kamera. Sillä voi sitten napsia kuvia käyntikorteista tai vaikka postimerkeistä, ja järjestellä niitä tietokoneen kovalevylle.

Käyntikorttikamera kustantaa noin 30 dollaria.

[Chinavision]

Share.

1 kommentti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.