Kokemuksia Magisso Cool-ID Tumbler -oluttuopista

0

Magisso on löytänyt tiensä suomalaisten keittiöihin muun muassa huippukäytännöllisten kakkulapioiden muodossa. Insinöörimaamme kansalaisia miellyttävä käytännöllisyys sekä skandinaavinen muotoilu yhdistyvät myös uudessa Magisso Cool-ID Tumbler -tuopissa.

magisso

Virvoitusjuomat maistuvat parhaimmalta jääkylmänä, mutta jääpalat sulavat hetkessä ja lopputuloksena on laimea ja lämmin juoma. Tähän ongelmaan Magisso tarjoaa ratkaisun. Magisso Cool-ID Tumbler lupaa pitää juoman kuin juoman kylmänä jopa tuntikausia, mikä miellyttää varmasti verkkaisempia siemailijoita ja nautiskelijoita.

Juju piilee tuopin kastelussa kylmällä vedellä ennen käyttöä. Kastelun jälkeen tuopin liitutaulumainen mattapinta kuivuu silmänräpäyksessä. Musta mattapinta mahdollistaa myös tuopin personalisoinnin liidulla.

Juju piilee tuopin kastelussa kylmällä vedellä ennen käyttöä. Kastelun jälkeen tuopin liitutaulumainen mattapinta kuivuu silmänräpäyksessä. Musta mattapinta mahdollistaa myös tuopin personalisoinnin liidulla.

Testasimme: näin hyvin tuoppi pitää juoman viileänä

magisso-kaavio1

Magisso Cool-ID lunastaa lupauksensa. Tutkin Magisso Cool-ID Tumblerin toimivuutta viiden tunnin mittaisella testillä. Vertailun vuoksi otin testiin mukaan perinteisen puolen litran lasituopin. Mittasin veden lämpötilan viiden tunnin ajan. Kaadoin molempiin laseihin aluksi kaksitoista asteista vettä. Ensimmäisen tunnin kuluttua molempien tuoppien veden lämpötila oli edelleen kaksitoista astetta. Tunnin kuluttua toisen mittauksen tulos, oli jo Magisson tuopin eduksi; perinteisen tuopin veden lämpötila oli noussut seitsemääntoista celsiusasteeseen ja Magisson tuopin viiteentoista celsiusasteeseen. Kolmannessa mittauksessa perinteisen tuopin veden lämpötila oli kahdeksantoista celsiusastetta ja Magisson tuopin edelleen viisitoista celsiusastetta. Neljännen mittauksen tulokset olivat kaksikymmentä celsiusastetta ja viisitoista celsiusastetta Magisson eduksi. Viidennen mittauksen aikana molempien tuoppien veden lämpötila oli 21 celsiusastetta.

Tuopin vetoisuus (0,568 litraa) ja ulkonäkö miellyttivät. Käyttökokemusta huonontaa karhean pinnan epämiellyttävä tuntuma kättä vasten. Myöskään liitutauluidea ei oikein toimi, koska sillä saa lähinnä sotattua sormensa.

Milloinkohan Magisso luo lämpimänä säilyvän ja tyylikkään kahvikupin?

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.