Odyssey Ultimate Laptop Case suojaa kannettavasi rajuissakin olosuhteissa

2

Läppärin kuljettaminen vaikkapa lentokoneessa tuskin on ihmisen mielenrauhalle kaikkein mukavin vaihtoehto. Myöskin sotilaallisissa olosuhteissa kannettava saa aika helposti kolhua. Eli Odessey Ultimate Laptop Case on oiva apu jos haluaa saada herra majuriin yhteyttä vielä lentokoneenkin pudottua maihin.

Ultimate Laptop Case nimensä mukaisesti suojaa kannettavaa tietokonetta kaikissa olosuhteissa. Laukku vähentää tärinän tuhoavaa vaikutusta ja eipä läppäri paljoa hetkahda vaikka sen heittäisi mäkeä alas. Itse asiassa olisi kiva joskus testata. Suojalaukku on myös vesitiivis, pölytiivis ja iskunkestävä. Laukku on valmistettu erittäin lujatekoisesta polymeeriseoksesta. Laukku on vuorattu kupruvaahtomuovilla sisältä, joten läppärillä ei ole tilaa liikkua laukun sisällä. Kyllä tässä on jotain niin miehekästä ja extremeä, voi että.

[Lähde]

Share.

2 kommenttia

 1. Onhan se kiva että tällaisia on olemassa. Mutta eipä tuollaista ilkeäisi itse käyttää.
  Ja pyörätkin vielä… ehkä laukku on tehty laiskalle roudarille joka ei jaksa kantaa mitään?

  • Olet kyllä oikeassa, harvemmin jaksaa edes läppärin laukkua kanniskella mukana, niin hinaile nyt sitten tällaista perässä… Kyllä nuo pyörät on varmasti ihan siirtelyn helpottamiseksi, sillä noin massiivinen laukku voi oikeasti painaa sen verran ettei sitä jaksaisi kanniskella pitkiä matkoja. Metsässäliikkujille tietysti maastopyörät varaosina.

   Mutta eipä tuo laukku oikeastaan iso edes ole. Jotain mittoja:

   Dimensions (exterior):
   22″W x 9″H x 14″D

   Dimensions (interior):
   20″W x 7″H x 11.5″D

   Weight:
   11 lbs

   Ota noista nyt sitten selvää. :)

   Vaivaannuin selvittelemään hieman tuota myyvän liikkeen taustoja ja tajusin, että he myyvät satoja erilaisia laukkuja erilaisiin tilanteisiin. Kaikki tuollaisia massiivisen oloisia keikkavärkkejä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.