Mahalo U-30 -ukulele tutustuttaa soittoharrastukseen edullisesti

0

Haluatko elää boheemin paheellista elämää, mutta luova harrastus puuttuu? Tähän tarpeeseen ukulele on täydellinen ratkaisu. Se kulkee helposti mukana pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta. Harrastuksen kokeileminenkaan ei ole kalleimmasta päästä. ”Taattua” Indonesialaista laatua saat alle kolmellakympillä ilman postikuluja.

mahalo ukulele

Mahalo U-30 sopranoukuleleni saapui kahdessa viikossa, eli viikkoa ennen ilmoitettua saapumisaikaa. Paketista kuoriutunut vaaleanpunainen instrumentti miellyttää ainakin silmää. Tuntuma sylissä on yllättävän miellyttävä eikä se esimerkiksi hierrä.

Kun soittimen suloisesta ulkomuodosta on päästy yli on vuorossa viritys. Viritykseen olen käyttänyt Ukulele tuner -sovellusta. Mahalo U-30:n virityskoneisto on kehno, eikä vire juuri kestä. Soitin täytyy virittää noin puolen tunnin välein musisointituokion aikana. Kielet ovat huonolaatuiset ja ohuet. Harrastajat suosittelevatkin vaihtamaan kielet laadukkaampiin Aquila Nylgut kieliin. Kielten vaihtaminen voi auttaa myös ongelmiin intonaation kanssa. Mahalo U-30 ei soi kuitenkaan edes viritettynä kovin puhtaasti.

Ukuleleharrastus vei silti minut mennessään ja ainakin aloittelijan korvaan soitto kuulostaa kohtuulliselta. Suosittelen Mahalon ukulelea mikäli et raaski heti maksaa kunnollisesta soittimesta. Se on myös hyvä lahjaidea lapselle. Ukulele on mainio soitin herättämään lapsen innostus musiikkiin pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta. Jokaiselle löytyy myös varmasti mieleinen väri!

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.