Caterpillar S60 -älypuhelimessa on lämpökamera

1

caterpillar s60

Caterpillar, lyhyemmin Cat, tunnetaan kestävistä, kovaan käyttöön tarkoitetuista tuotteista. Yritys on tuonut markkinoille esimerkiksi rakennustyömaita ja muuta rankkaa käyttöä kestäviä älypuhelimia. Ne kestävät iskuja, pölyä ja vettä.

Caterpillar on hiljattain julkaissut uuden S60-älypuhelimen, joka on seuraaja edelliselle S50-mallille. Uusi Caterpillar S60 toimii vaativissa olosuhteissa kuten edeltäjänsäkin. Se kestää lähes kahden metrin pudotuksen ja on vesitiivis viiteen metriin asti.

Lisäksi puhelimen 4,7 tuuman kosketusnäyttö toimii myös märillä käsillä ja hansikkailla toisin kuin useimmat kosketusnäytöt. Näyttö on myös erityisen kirkas, joten sen käyttäminen on helppoa myös kovassa auringonpaisteessa.

Suurin erikoisuus uudessa puhelimessa on kuitenkin sen kamera. Normaalin valokuvauskameran lisäksi Caterpillar S60 -älypuhelimessa on myös lämpökuvauskamera. Sillä voi ottaa lämpökuvia ja paikantaa kylmiä kohtia esimerkiksi rakenteissa.

Kunnon raksaäijälle Caterpillar on siis aivan lyömätön luuri. Lämpökameraa ja fyysistä kestävyyttä lukuunottamatta se on perus Android-puhelin ja on varustettu Snapdragonin 617 8-ydinprosessorilla.

Hitusen alle 600 euron hintaan siinä on kuitenkin paljon!

Lisätietoja: Catphones.com

Share.

1 kommentti

  1. Mikä mahtaa olla tuon lämpökameran resoluutio? Ei sillä, mahtavaa että tuollainen ominaisuus ylipäätään on puhelimessa. Veikkaan silti ettei resoluutio ole lähellekään samaa luokkaa kuin artikkelin kuvassa.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.