Maailman surkeimmat pelit Big Rigs ja Renegade Paintball Teemu Viemerön arvostelemana

10

Maailmanlaajuisesti surkeimmaksi peliksi tituleerattu Big Rigs: Over the Road Racingpeli sai varmasti maailman hauskimmalta peliarvostelijalta, Teemu Viemeröltä, tiukkaa palautetta. Viemerö julkaisi vuoden alussa tekemän peliarvostelunsa YouTube-videopalvelussa. Video aiheutti kansassa suurta hilpeyttä sen armottoman hauskuuden vuoksi. Vieremön mukaan hänen pelivideoitaan on katsottu jo yli satatuhtatta kertaa.  Videolla Teemu kertoo ensin tosiasioita Big Rigs -rekkapelistä; hän tietää kertoa esimerkiksi, että peliyhtiö Stellar Stonen pääkonttorit sijaitsevat Kaliforniassa, LA:ssa ja Lontoossa, mutta Big Rigs kehitettiin silti Ukrainassa, jolloin peli saatiin valmistettua kolme tai jopa viisi kertaa halvemmalla. Tämä todella näkyy pelin laadussa. Lopun ajan arvostelusta Viemerö käyttää pelin esittelyyn konkreettisesti.

Big Rigsissä ei ole juuri minkäänlaista törmäysmallinnusta, sillä auto saattaa kulkea suoraan talon seinien läpi tai jopa pitkin jyrkkää vuoren rinnettä. Peruuttaessa nopeus puolestaan kiihtyy äärimmäisen huimiin nopeuksiin, ja kun kaasun ottaa pois jalalta, pysähtyy rekka välittömästi. Tässä todella on maailman surkein peli!

Huom.! Videot sisältävät lapsille sopimatonta materiaalia, kuten runsasta voimasanojen käyttöä!

Big Rigsin lisäksi myöhemmässä vaiheessa myös värikuulapeli nimeltä Renegade Paintball kohtasi Teemo Viemerön tiukan arvostelun. Hän moittii pelin ominaisuuksia hyvin ankaralla kädellä. Katso Renegade Paintball -video hypyn jälkeen.

Share.

10 kommenttia

  1. applepie kommentoi

    tuossa renegade paintaballissa tuo yksi vihu ei ole seinän sisällä vaikka niin näyttää, sen taakse pääsee kiertämään ^^

    muuten kyllä järkyttävän huono peli. =)

  2. Ville Järvinen kommentoi

    Morjes!
    Mistä ostit/latasit ton big rigsin? Ois meinaa helvetin hienoa päästä ite tyyppaa tota ”peliä” :D jos voisit linkittää jonku sivun mistä sen löytää ? :)

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.