2 teratavun kiintolevy

3

Nykyään tietokoneet tarvitsevat suuremmat kiintolevyt. Kun tahdotaan tallentaa koko perheen elokuvat, musiikit, viedeot ja valokuvat samalle tietokoneelle, täytyy aina jostain karsia.

WD Caviar Green on kahden teratavun kiintolevy, josta ei tallennustila lopu kesken. Kyseisessä kovalevyssä on myös 32 megatavun välimuisti, joka tarjoaa ripeän käytön. Kehittyneen tekniikan ansiosta tämä kovalevy ei ole sen isompi kuin normaalitkaan, eli WD Caviar Green on 3,5″

Tämän hankittuasi kolmellasadalla dollarilla ei tila lopu ihan heti. Toki voit myös panostaa, ja ostaa vaikkapa 3 tällaista vehjettä.

Lähde

Share.

3 kommenttia

  1. Noinkin isojen levyjen käyttäminen voi tarkoittaa loppujen lopuksi sitä, että levyille kertyy huomattava määrä tärkeää tietoa, jonka menettäminen esim. laiterikon vuoksi kirpaisee. Kannattaa muistaa ottaa varmuuskopiot. Jos olisin noita levyjä hommailemassa, kiikuttaisin kaupasta kutakin kovalevyä varten yhden ylimääräisen varmuuskopioita varten.

    • Totta. Tätä en tullut ajatelleeksi. Tällöin täytyy hommata kaksi yhden teratavun ulkoista kiintolevyä ja tehdä niille varmuuskopiot. Tässä ei taas ole mitään järkeä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.