Roofus hoitaa lumityöt puolestasi

2


Kuten jo aiemmin mainitsemmekin teille rakkaat lukijat, talvi lähestyy. Oikeastaan nyt ON talvi, mutta hirmuisia määriä lunta ei ole tullut. No pohjoisemmassa Suomessa lunta on jo 10-30 senttiä, täälä etelämmässä ei kuitenkaan ole päästy kuin senttiin pariin. Jos siihenkään. Eilen muutes satoi täälä Etelä-Pohjanmaalla lunta noin 2 senttiä, mutta aamulla herätessäni huomasin, että lumet oli sulaneet…

Alkaahan sitä pakkasta jo pari astetta olla, pohjoisessa päästään jo miinus 10 lukemiin, sitäkin kireämpiin pakkasiin, niin miksei jo hiukan pysyvämpää lunta alkaisi tulla? Tänne etelämpään.

Roofus hoitaa lumityöt, lakaisun, luultavasti jonkin moisen imurin ja luulisin, että tämä kerää imemänsä materiaalin ja kippaa syrjemmälle. Roofusta voi ohjata kauko-ohjaimella ja siinä todennäköisesti on jonkinlainen näköaisti.

On tämä Roofus aika vekkuli peli. Harmi vain kun taitaa olla vielä konseptitasolla. Lähde yankodesign.com. . Mikä miehinen vehje! Naapurisi kuolisivat kateudesta!!!

Share.

2 kommenttia

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.