Immutouch-ranneke varoittaa sinua, kun kosket kasvoihisi

0

Tutkimusten mukaan ihminen koskettelee kasvojaan parin minuutin välein. Siitä voi olla hyötyä, jos haluaa keskittyä ja painaa asioita muistiin. Kasvoihin koskeminen kutenkin tuo käsissä mahdollisesti olevat virukset lähelle suuta, nenää ja silmiä eli paikkoihin, joista virus voi päästä lisääntymään kehossa. Mutta miten ihmeessä pystyy olla koskematta kasvoihin, jos se on tiedostamatonta? Immutouch tarjoaa tähän ratkaisun.

New AI Wearable Aims To Fight Coronavirus | PYMNTS.com

Immutouch on älykäs ranneke, joka alkaa värisemään aina, kun kosketat kasvojasi kädelläsi. Värinä lakkaa vasta sitten, kun viet käden pois kasvoiltasi. Rannekkeen voi laittaa joko vain hallitsevaan käteen tai molempiin käsiin.

Ranneke näyttää yksinkertaiselta, sillä siinä ei ole näyttöä, painikkeita tai hienoja yksityiskohtia. Rannekkeen tärkein tehtävä on tarkkailla kätesi liikettä ja olla ikään kuin käyttäytymisen kouluttaja.

Immutouch

Rannekkeen käyttö aloitetaan yhdistämällä ranneke puhelimeen ladattavaan sovellukseen. Kalibrointi suoritetaan koskettamalla kasvojen eri osia, jolloin ranneke pystyy havaitsemaan käden liikettä ja värisee sitä mukaa, kun kosket kasvoihisi. Ranneke tallentaa jokaisen kerran, kun olet koskenut kasvoihisi. Sovelluksesta voi seurata edistymistään ja huomata, kuinka kasvoihin koskeminen muuttuu yhä tiedostetummaksi toiminnaksi.

Immutouch-ranneke on vedenkestävä, joten se on helppo pitää puhtaana viruksista ja epäpuhtauksista. Akku kestää jopa 24 tuntia, joten sen voi laittaa lataukseen vaikka yöksi ja käyttää sitten taas koko päivän. Värinätoiminnon saa myös kytkettyä pois päältä siksi aikaa, kun esimerkiksi meikkaa, ajaa parran tai tekee jotain muuta käsillään. Se vain pitää muistaa kytkeä uudestaan päälle, jos haluaa välttyä turhalta kasvojen koskettelulta. Ranneke on 27,69 cm pitkä, joten se sopii suurempiinkin ranteisiin.

Slightly Robot Immutouch

Lähde: coolthings.com

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.