5 hauskinta vempainta vuonna 2019

0

Teknologia on kehittynyt viime vuosina todella kovaa vauhtia eteenpäin. Vuosien varrella keksitään jatkuvasti erilaisia todella mahtavia ja erilaisia vempaimia, jotka auttavat meitä arkipäiväisissä asioissa. Joskus vempaimet eivät ehkä ole edes tarvittavia vempaimia, vaan sen sijaan vain hauskoja keksintöjä, jotka tuovat omaan päivään hieman piristystä. Näiden keksintöjen ei tarvitse edes olla mitään suuria ja ihmeellisiä keksintöjä, sillä pienetkin innovaatiot voivat tehdä arkiaskareistamme helpompia.

Tässä artikkelissa kurkkaamme viittä hauskinta ja mielenkiintoisinta vempainta vuodelle 2019. Lue lisää ja hanki omasi!

Applen luottokortti – mahtava ja helppo tapa maksaa

Apple on julkaissut jokin aika sitten oman luottokortin, jonka tarkoituksena on olla helppokäyttöinen kansainvälinen maksukortti, jossa on hyvin alhaiset kulut. Lisäksi Apple on keksinyt myös oman Apple Wallet sovelluksen, jonka avulla voit pitää kirjaa omasta kulutuksestasi.

Samsung Galaxy S10 – puhelin, jossa on uskomaton kamera

Samsung on jo vuosi toisensa jälkeen keksinyt toinen toistaan upeampia puhelimia ja tabletteja. Samsungin Galaxy S10 on kuitenkin ihan jotain uutta. Tässä puhelimessa on nimittäin todella laaja näyttö ja jopa sormenjäljen tunnistava ominaisuus.

Puhelimessa on todella upea kamera, joka päihittää jopa monet ammattitason kamerat. Tämä Samsungin puhelin on jopa saanut kiitosta siitä, että siihen mahtuu paljon sovelluksia. Esimerkiksi casino-pelit ovat pelattavissa suoraan omasta puhelimesta.

Philips Hue Lightbar – säädä valoja puhelimen sovelluksen kautta

Nykyään älykkään kodin luominen on todella trendikästä. Sirin, Alexan ja Google Homen avulla voit nimittäin säätää tänä päivänä omia valoja, huoneen lämpötilaa ja jopa leivänpaahdinta. Philips Hue Lightbar on hyvä alku jokaiselle, joka haluaa luoda itselleen älykkään kodin.

Tämä lamppu nimittäin on säädettävissä suoraan oman puhelimen sovelluksen kautta. Voit säätää valoja eri huoneissa ja tunnelma on aina sopiva.

Elektroninen potkulauta – potkuttelua ei tarvita

Jos olet joskus potkutellut potkulaudalla, niin tiedät, kuinka hauskaa se on. Etenkin muualla Euroopassa potkulaudalla kulkeminen kaupungissa on nykyään todella suosittua. Mutta mikäli potkutteleminen laiskottaa, niin elektroninen potkulauta voi olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Tällä potkulaudalla pääset kulkemaan mukavasti pieniä matkoja kaupungissa. Hikoilua ei tarvita, nimittäin tällä potkulaudalla matkaaminen on todella hauskaa ja mukavaa. Ja se maksaakin vain muutaman satasen.

Ember kuppi – säätele kahvisi lämpötilaa!

Jos olet koskaan kaatanut kahvia kuppiin töissä ja lähtenyt pöydältäsi pois, olet varmasti palannut takaisin huomataksesi kahvin olevan jo kylmää. Ember kahvikuppi kuitenkin varmistaa, että teesi ja kahvisi pysyy aina oikean lämpöisenä. Tähän kuppii on myös liitetty sovellus, jonka kautta voit säätää kupissa olevan juoman lämpötilaa tarkasti.

Ei enää kylmää kahvia! Tämä on eittämättä jokaiselle kahvin ystävälle erinomainen keksintö. Osta vaikka lahjaksi koko kaveripiirille. Kuppi maksaakin vain alle satasen.

Yhteenveto

Uusia keksintöjä ja innovaatioita tulee markkinoille koko ajan ja ne ovat toinen toistaan hauskempia ja upeampia. Etenkin nykyään teknologia kehittyy jo sellaisella vauhdilla, että voit odottaa näkeväsi uusia innovaatioita koko ajan.

Sellaiset keksinnöt, jotka auttavat meitä arkipäiväisissä asioissa tekevät elämästämme helpompaa ja piristävät päiväämme. Kukapa ei haluaisi hankkia itselleen kahvikuppia, joka pitää teesi ja kahvisi lämpimänä tunnista toiseen? Samoin lamput, joita voi säädellä suoraan omasta puhelimessa olevasta sovelluksesta käsin voivat olla melkoisen näppärä keksintö jokaiselle, joka haluaa tehdä kodistaan älykkäämmän. Elektroninen potkulauta sen sijaan sopii etenkin mukavuudenhaluisille matkustajille.

Uudet vempaimet voivat olla hyvä idea omaan kotiin ja lahjaksi kaikille kavereille.

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.