Plasmasytytin on idioottivarma sytytin ja älyttömän siisti

3

plasmasytytin2

Kokenut retkeilijä tietää, että kastuneet tulitikut ovat parempi kuin ei tulitikkuja lainkaan. Ja että toimiva myrskysytytin on parempi kuin kastuneet tikut. Täytyypä muistaa sekin, että myrskysytytinkin voi kohdata myrskyn, jossa se ei toimikaan.

Plazmatic X -sytytin on ihan toiselta planeetalta. Palavan butaanin tai bensiinin sijasta siinä ei ole liekkiä ollenkaan. Liekin tilalla on elektronisesti luotu kuuma plasmavyöhyke, joka ei hätkähdä tuulta, vettä. Plasmasytytin ei pelkään oikeastaan mitään!

Ja se näyttää älyttömän siistiltä.

Plasmasytytin saa virtansa pitkäkestoisesti litium-ioni-akusta joka on ladattavissa USB-liitännän kautta.

Sytytintä myydään OhGizmon verkkokaupassa noin 50 euron hintaan.

 

 

Share.

3 kommenttia

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.