Langattomaan verkkoon kytketty kuumemittari mullistaa kotiäitien arjen

1

Thermo

Kun viime kerralla mittasit kuumeesi, tulitko pohtineeksi miten kuumeen mittaaminen on aivan liian helppoa ja yksinkertaista? Tulitko haaveilleeksi ”tavaroiden internetistä”, kuumetta mittaavista älypuhelinsovelluksista ja Excel-taulukkoon automaattisesti koostetusta lämpötiladatasta? En minäkään. Eikä itse asiassa kukaan muukaan.

Wifi, bluetooth ja mobiilisovellukset nyt kuitenkin ovat tämän päivän juttu. Wifi- ja bluetooth-piirejä valmistetaan enemmän kuin kuin ikinä. Kekseliäät tuoteinsinöörit soveltavat näitä kaikkeen mihin ikinä pystyvät. Siis ihan mihin ikinä vain pystyvät!

Thermo-kuumemittari on uusin uutuus tällä trendikkäällä saralla. Koska kuumeen mittaaminen on ollut viimeisen noin sadan vuoden aikana liian vaikeaa, ovat insinöörit nyt keksineet loistavia tekniikoita helpottaakseen sitä.

mittari

Tällä loistavalla kuumemittarilla mittaat kuumeen salamannopeasti. Ihan oikeasti, älyttömän siistiä. Nimittäin tässä laitteessa on 16 erillistä infrapunasensoria jotka havaitsevat mitattavan kohteen lämpötilan. Ei siis kaksi tai neljä, eikä edes kymmenen, vaan kuusitoista sensoria!

Mittaustarkkuus on sitä luokkaa, että se saaa Nasan rakettimoottori-insinöörit kalpenemaan kateudesta.

Ja luonnollisesti lämpötilaa voi seurata mahtavalla mobilisovelluksella henkilökohtaisten värikoodausten avulla. Kuka ei haluaisi? Halusitpa tai et, tämä kuumemittari jakaa taatusti datasi mainosyhtiöille markkinointia varten. Lukeman voi toki tarkastaa myös näytöltä.

Mittari maksaa satasen ja sitä ennakkomyydään GadgetFlow-sivustolla.

Share.

1 kommentti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.