Ylimääräiset kortit pois lompakostasi: Etukorttien mobiili tulevaisuus

2

 

 

Tilanne on tuttu kaikille kuluttajille. Lompakko pursuaa kanta-asiakas- ja etukortteja, joista suurinta osaa tulee käytettyä todella harvoin.

Kanta-asiakkuusmarkkinointi on kasvattanut suosiotaan ympäri maailmaa ja sen seurauksena ihmisten lompakot ovat täyttyneet erilaisista kanta-asiakas- ja jäsenkorteista. Sinänsä kortin omistaminen saattaa olla edullista kuluttajan näkökulmasta, mutta niiden kaikkien mukana kantaminen satunnaisia käyttökertoja varten on turhauttavaa.

Mobiilikortti on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin. Se on sovellus johon kuluttaja saa useimmat kanta-asiakas ja jäsenkorttinsa talteen ja turvaan omaan puhelimeensa. Mobiilikortti on suunniteltu helpottamaan ihmisten arkea ja asiointia yritysten kanssa. Staattinen muovikortti herää sovelluksessa eloon ja se on kanava, jonka kautta voi paikantaa toimipisteitä, lukea uutisia ja saada tietoa parhaista ajankohtaisista eduista ja tarjouksista. Lisäksi kortit ja jäsennumerot ovat tallessa sovelluksessa vaikka puhelin tai lompakko katoaisi.

Suomalaisen ohjelmistoyhtiö Sundukan kehittämä Mobiilikortti sovellus kokoaa yhteen yli 50 suomalaista kanta-asiakas ja jäsenkorttia. Mukana on jo mm. K-plussa, Viking Line ja Linnanmäki. Myös bonusten kerääminen onnistuu osassa liikkeitä, kassalla korttia näyttämällä. Lisää kortteja palveluun ollaan lisäämässä lähitulevaisuudessa. Sovellus on maksuton ja saatavissa lähes kaikkiin puhelimiin.

Sovellukseen voit tutustua osoitteessa www. mobiilikortti.com

Share.

2 kommenttia

  1. Killeri kommentoi

    Moi, Tämä on loistava idea. Nyt voi oikeesti tehdä varmuuskopion korteistaan jos vaikka lompakko hukkuu. Minulla on ainakin 30 korttia ja jos menee lomapakko hukkaan niin ala siinä muisteleen mitä kortteja sitä olikaan tullut hankittua.

  2. Kauppojen kanta-asiakaskortithan ovat yleensä magneettikortteja tai uudet plussakortit etäluettavia. Nuitahan tuo ohjelma ei tue..

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.