Samsung Galaxy Y (S5360) on hyvä Android-puhelin

5

Tänään pikatestissämme Samsungin Galaxy Y S5360 -perusälypuhelin. Puhelimen mukana tulee akku, itse puhelin, läjä käyttöohjeita sekä tarvittavat kaapelit. Muuta ei pienessä paketissa sitten olekaan. Esimerkiksi kuulokkeita ei tule mukaan, jotta hinta voidaan pitää 130 euron puolella. Tuo on suorastaan halpa ja hyvä puhelin. Puhelimessa on Android-käyttöjärjestelmä.

Puhelimesta on saatavilla useita värejä kuten harmaa ja valkoinen. Meille päätyi valkoinen ja harmaa malli, mutta mitään eroja näiden välillä ei ole, paitsi tietenkin itse väri. Puhelin on todella tukevan tuntuinen, mutta kevyt, ja sitä on helppo ottaa mukaan. Lisäksi puhelin on erittäin pienikokoinen ja sopii hyvin käteen. Ominaisuudet eivät sen sijaan päätä huimaa.

Puhelimessa on 1600×1200-laadun kamera ja videoiden resoluutio on 320×240. Lisäksi laitteessa on 3G-tuki jopa 7,2 megabitin nopeudella. Toimitus suosittelee tähän 0.5M-nopeuden yhteyttä, koska sillä katsoo niin videoita kuin musiikkiakin verkon yli tosi mukavasti. 3G-verkon jopa 21 Mbit sekunnissa maksiminopeuksista ei tällä laitteella päästä tavoittamaan.

Bluetooth- sekä WLAN-tuki laitteesta luonnollisesti löytyy ja lisäksi laitteen näyttö on 3-tuumainen. Näyttö ei ole mitenkään valtava, mutta riittää vaikkapa koululaiselle tai muuten pientä ja kevyttä älypuhelinta hakevalle. Puhelimen mukana tulee muistikortti ja sovitin. Kaiken kaikkiaan paketti on mukavan monipuolinen, mutta hinta on silti mukavan alhainen.

Voin suositella tätä puhelinta kaikille. Ei kannata maksaa älypuhelimesta satoja euroja, koska hyvän älypuhelimen saa myös halvalla. Puhelimessa toimii Spotify Premium – tässä siis mahtava ensipuhelin vaikkapa Spotify-käyttöön. Vastaan mielelläni kysymyksiinne koskien tätä älypuhelinta. Vempaimia.netiin tulossa myöhemmin Nokia Lumia 800 -arvio.

Videogalleria

Kuvagalleria

Muokkaamattomia testikuvia kuvattuna tällä puhelimella.

(Vempaimia.net ei vastaa tämän julkaisun laadusta tai paikkansapitävyydestä)

Share.

5 kommenttia

 1. Moi!

  Akku kestää todella hyvin. Jos puhuu vähän ja käyttää nettiä tms. palveluita kohtuullisesti, puhelin voi toimia hyvin parikin päivää. Jos puhuu esim. tunnin päivässä ja lähettää 10 tekstaria ja käy joskus netissä, helposti lataustarve pysyy siinä 2-3 kertaa viikossa.

  Akku on hyvä ja toimii pitkään. Tehokäytössä akkua täytyy ladata päivittäin.

 2. Pyllykkä kommentoi

  Hiton hyvä puhelin on sopivasti ominaisuuksia,ei mene aloittelijallakaan ihan yli hilseen kaikki.Sopivan kokoinen ja värejäkin löytyy kivasti,tavan luureilla voi kuunnella musiikkia.

  Toinen hyvä puhelin on: Samsung Wave s8500 hiton hyvä kamera siinä

 3. pumpulepuiko kommentoi

  jos lataa jtn vaik jonku pelin marketista nii ottaako se siit sen pelin koon tai sen palju tilaa se vie nii siit puhelimen muistist ja muistikortin sama verra

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.