Spotify: Musiikkikirjastomme on lähes kokonaan paremmassa laadussa

0

Vempaimia.net uutisoi aiemmin, että Spotify huomasi valitukset ja alkoi tehdä työtä asian korjaamiseksi. Tällä viikolla Spotify kertoi virallisesti, että Premium-palvelun biisit ovat 99,9-prosenttisesti 320 kilobitin laadussa. Tämä on iloista katseltavaa, sillä nyt palvelu täyttää lupauksensa täysin. Spotifyn blogissa ei asiasta vielä hehkutettu.

Asiakaspalvelusta saadun tiedon mukaan asiasta tiedotetaan vasta, kun kaikki biisit ovat viimeistä myöten paremmassa laadussa. Spotify-käyttäjät ovatkin nyt iloissaan, sillä musiikki kuulostaa todella hyvältä eivätkä biisit enää heittele äänenlaadullisesti. Mobiilipuolella korkein mahdollinen laatu on 160 ja heikompi laatu vastaavasti 96.

Spotify ei aio edelleenkään lisätä mobiilipuolella parempaa laatua, koska se tukkisi mobiiliverkot helpommin ja toisaalta Spotifyn kaista olisi paikoitellen tukossa. Mobiilisovellushan lataa tiedostot suoraan palvelimelta, kun taas tietokonesovellus pääasiassa P2P-verkon kautta. Olemme iloisia, että asiaan saatiin korjaus näinkin nopeasti. Kiitos Spotify.

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.