Testi: Langattomat Philips SHD 8900 -kuulokkeet

0

Nyt testissä Philipsin yhdet parhaimmista kuulokkeista. Langattomat Philips SHD 8900 -kuulokkeet maksavat yli sata euroa ja tarjoavat vastinetta koko rahan edestä. Laitteen paketti on tyylikäs ja sisältä paljastuvat itse kuulokkeet, ladattavat akut, tarvittavat johdot ja muun muassa latausteline. Philips SHD 8900 lataa kuulokkeita aina telakointiasemassa, ylilataus ei ole kuitenkaan mahdollinen.

Voit siis pitää Philips SHD 8900 -kuulokkeet aina telineessä ja akut riittävät noin kuuden tunnin musiikkielämykseen. Akkujen lataus täyteen kestää vain kolmisen tuntia. Minusta kuuden tunnin akun kesto on melko huono, mutta jos kuulokkeita tarvitsee vain iltaisin tai satunnaisesti, on näistä varmasti iloa pidemmäksikin aikaa. Äänenlaatu on erinomainen ja siirtyy häviöttömänä. Valmistaja lupaileekin äänenlaadulle CD-tasoista elämystä.

Philips SHD 8900 -kuulokkeissa on myös äänensäätö sekä avattava kupu, jonka sisältä paljastuvat akut. Akut ovat vaihdettavissa. Toisessa kuvussa on päälle/pois-nappula sekä äänenvoimakkuuden mykistyspainike. Se toimii siten, että niin kauan kuin painelet sitä, ääni pysyy mykistettynä. Päässä kuulokkeet ovat todella mukavat eivätkä rasita pitemmässäkään käytössä. Latausteline on kätevä ja tyylikäs. Laite ilmoittaa kun akun virta lopuillaan.

Kuulokkeiden ainoaksi miinukseksi jää akkujen huono kesto. Joskus kuusi tuntia riittää, tiettyinä päivinä se on taas liian vähän. Ääntä lähtee mukavasti eli kuulokkeet eivät ole kovin hiljaiset. Moni halpa langaton kuuloke kuulostaa todella vaisulta täydellä voimakkuudellakin. Philips SHD 8900 -kuulokkeissa potkua riittää ja kantavuuttakin on noin 30 metriä suotuisissa olosuhteissa. Kuulokkeiden äänenlaatu on erinomainen. Suosittelen kuulokkeita kaikille.

Yhteenveto:

+ Äänenlaatu

+ Käyttömukavuus

+ Nopea lataus

+ Paljon toiminnallisuutta

– Huono akunkesto

Loppuarvio: 9/10.

Philips SHD 8900 -kuvagalleria

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.