Elpyykö Niksinurkka.info-vinkkisivusto?

2

Niksinurkka.info on reilu puoli vuotta sitten perustettu niksisivusto, jonne kuka  tahansa internetin käyttäjä voi lähettää oman niksinsä, neuvonsa, vinkkinsä muulle maailmalle. Sivustolta löytyy niksejä askareeseen kuin askareeseen. Muiden muassa sivustolla on esitelty rahansaastövinkkejä, käytännön elämän niksejä sekä esimerkiksi neuvoja taskuvarkailta suojautumiseen.

Sivuston huono puoli on se, että se ei ole kovin suosittu. Siellä vierailee päivittäin vain kymmenkunta ihmistä, vaikka sivustoa on yritetty mainostaa. Kävijäpiikkejä on sivustolle saatu, mutta käyrät laskevat jokaisen piikin jälkeen edelliselle tasolleen. Ja mitä tämä kertoo sivustosta, vaikutta pahoin siltä ettei sivusto kiinnosta ihmisiä. Ei ainakaan tällaisenaan. Mitä sivustolle on tehtävä?

Näyttääkin nyt siltä, että tämä niksisivusto tarvitsee sinun niksejäsi. Esittele parannus- / kehitysideoitasi rohkeasti tätä artikkelia kommentoimalla. Kaikki kommentit luetaan, ja jokaista ideaa harkitaan. Voit myös halutettasi ehdottaa jotain ihan uutta käyttökohdetta tälle verkko-osoitteelle. Kiitän jo etukäteen!

Share.

2 kommenttia

  1. Jos sivulla olisi vaikka kerran kuussa palkinto parhaasta niksistä jakaisi porukka varmasti niksejään tuonne enemmän.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.