Harley-Davidson-moottoripyörän ja keinuhevosen risteytys

2

Harley-Davidson kuulostaa minun korvaani moottoripyörämerkiltä. Omaa käyttöjärjestelmäänsä kehittävä Google varmisti asian, eli se on moottoripyörämerkki. Ilmeisimmin kyseisen merkin suuri fani päätti kehitellä siitä hienon moottoripyöräkeinun. Isä, joka tietää mistä lapsensa pitää, ostaa tällaisen kyllä ihan saletisti tytölleen joululahjaksi! Tietysti riippuu siitä, haluaisiko tyttö kenties tietyllä tavalla hieman hienomman moottoripyöräkeinun, joka tosin ei ole pinkki.

Tässäkö on jokin muoti? Keinuhevosmarkkinoitako näillä pitää parannella? Tiedä häntä, mutta olkaahan varuillanne, lapsukaiset. Pian niitä keinuhevosia ei saakaan enää hevosmallilla, kun prätkät valtaa markkinat. Hello-Kitty-keinuja odotellessa.

Hintaa 150 dollaria, aika paljon tuollaisesta roskasta? Lähde

Share.

2 kommenttia

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.