Bilteman projektorikelloradio 24651 testissä

1

Ostin muutama päivä sitten Biltemasta projektorikelloradion (tuotenumero 24651). Tuote on osoittanut ihan asialliseksi, eikä mitään vikoja ole tullut toistaiseksi ilmi. Kello on helppokäyttöinen, mutta herätyksen ohjelmointi voisi olla helpompaakin. Kellossa joutuu lisäksi ohjelmoimaan projektorikellon ja tavallisen kellon erikseen, mikähän tässä on ideana?

Kuten tuosta jo kävikin ilmi, kellossa on kellonajan heijastusominaisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että kellonaika voidaan heijastaa esimerkiksi seinälle tai kattoon. Heijastus toimii tämän kelloradion kanssa hyvin, ja aika näyttää terävältä. Itse tykkään heijastaa ajan kattoon, josta sen voi kätevästi lukea. Heijastus ei tosin toimi päivällä mutta kello on niin tyylikäs että myös normaalilla tavalla ilmoitettu aika näyttää hyvältä.

Kellosta löytyy myös radio. Radio on tosin ”vanhanaikainen”, eli asema pitää virittää pyörittämällä virityspyörää. Kätevämpi olisi ollut toteuttaa digitaalisesti, eli aseman olisi voinut säätää näppäimillä.

Kellossa on tyylikkäät siniset numerot. Numerot ovat siniset kellon näytöllä, mutta kattoon/seinälle kello heijastaa punaiset numerot. Kellosta näkee myös päivämäärän sekä viikonpäivän.

Kelloon voi myös liittää ulkoisen äänilähteen (3,5 mm plugi). Kellosta löytyy kohtuuhyvät kaiuttimet, luultavasti ei kuitenkaan ihan sitä hifitasoa.

Lopullinen yhteenveto
Tämä Bilteman kelloradio, tuotenumeroltaan 24651, sopii mainiosti yöpöydällesi. Ominaisuudet ovat kattavat, ja laitteesta löytyy ainakin kaikki minun tarpeisiini.

Arvosanaksi tämä laite saa !

Ja, melkein meinasi jo unohtua, hinta vaivaiset 19,99 €!

Plussaa:

  • Ulkoasu
  • Ominaisuudet
  • Helppokäyttöisyys
  • Edullinen hinta

Miinusta:

  • Hälytys on hankala asettaa
  • Heijastavan kellon ja normaalin kellon aika pitää asettaa erikseen
  • Radio on ”vanhanaikainen”

» Lue lisää Bilteman nettisivuilta

kuvia tulossa mahdollisesti myöhemmin…

Share.

1 kommentti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.