Samsung Blue Earth on luontoystävällinen puhelin

8

Samsung Blue Earth on luonnonläheinen matkapuhelin, jonka nimi on ehkä harhaanjohtava. ”Blue Earth” kun suomeksi on ”Sininen Maa”. Kokonaan sinistä maapalloahan tässä pelätään, kun napajäätiköt alkaa sulaa. Mutta ei olla niin tarkkoja!

Samsung Blue Earth

Kosketusnäytöllinen Samsung Blue Earth siis säästää energiaa, sillä sen takaosassa on suuri aurinkokenno. Se lataa kännykän akkuja aina kun vain aurinkoa on saatavilla. Puhelin on muutenkin tyylikäs, ja en valehdellut, siinä on kosketusnäyttö.

Blue Earth on tehty virtaa säästäväksi, erikoistoimintoja siitä löytyy seuraavia: Eco-UI: Eco-mode / Eco-calendar / Eco-walk. Eco-calendar laskee paljonko luontoa ollaan säästetty. Eco-walk toimii askelmittarina, eli laskee otetut askeleet esim. lenkkipolulla. Otettujen askeleiden perusteella puhelin laskee paljonko luontoa säästettiin, kun liikuttiin kävellen.

samsung-blue-earth-2

Ovelaa. Puhelimen käyttöliittymä on erittäin tyylikäs ja… tyylikäs. Samsung Blue Earthan ei ainoastaan säästä luontoa, vaan se auttaa meitä säästämään sitä.

Täältä kannattaa vahdata lisää tietoja ja mielenkiintoisia videoita, joiden äänet toistuvat tällä mahtavasti. Kiitos.

Share.

8 kommenttia

  1. Paluuviite: Aurinkoenergialla toimivia gadgeteja - Tekniikkablogi

  2. Heh.

    Helkutin hyvä idea panna aurinkokenno suoraan luuriin. Aivan päällikkö ratkaisu vaelluksille, mökeille, veneelle tai mihin vaan reissuun missä akku saattaa olla hieman hankalampi täyttää ja puhelin saattaa pelastaa henkesi.

    Mutta kyllä vähän rupeaa tökkimään vastaan kun ollaan niin saakelin ekologisia sitten että pitää oikeen laskea kuinkamonta puuta säästyy kun kävelen ja lataan aurinkokennolla. veikkaan että ekologisin teko kumminkin olisi vaan pitää se vanha puhelin niin kauan kun siinä henki pihisee, eikä vaihtaa vuoden välein ”ekologisempaan” malliin…

    Vähän sama kun hybridi autot… hyvä juttu, mutta jos vanhat pannaan romikselle että voitaisiin ostaa uusi ekologisempi malli, niin todellisuudessa sillä 30v vanhalla jenkkirassilla loppuun ajaminen kuormittaisi kokonaisuudessa luontoa vähemmän.

    Itse kyllä ostaisin moisen tuotteen ihan vaan sen näppäryyden takia, enkä suinkaan sen takia että saisin ekohippeillä =)

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.