Avast! Hyvä virustorjunta

3

Avast! Virustorjuntaohjelma on hyvä, laadukas ja se toimii. Aivan liian moni tietämätön maksaa virustorjunnasta mansikoita. Esimerkiksi noin 6 euroa / kuukausi maksava F-Secure on melko surkea ohjelma. Se on ihan liian raskas ja ei todellakaan sovi millekkään heikoille koneille. Lisäksi F-Secure on aika huono, sillä se päästää viruksia koneelle, eikä osaa etsiä päästettyjä viruksia. Yksinkertaisesti: Älä käytä maksullisia virustorjuntaohjelmia! Ilmaiseksi saa hyvän, useimmiten jopa paremman suojan haittaohjelmia vastaan.

Avast! on hyvä virustorjuntaohjelma

Avast! on yksi erittäin hyvä ja ilmainen tietoturvaohjelma. Se vahtii konetta koko ajan, muttei ole yhtä raskas kuin esimerkiksi F-Secure. Avast ei päästä koneelle ylimääräisiä matoja, vaan pitää ne kaukana koneestasi! Avastin voit ladata täältä, ja muista, se on täysin ilmainen!

Avast! Hyvä virustentorjuntaohjelma!

Yksinkertaisesti, unohda kalliit ja maksulliset virussuojat! Siirru Avastiin! Tiedän monia ihmisiä, jotka eivät usko sanojani. He eivät myöskään tajua, että jos maksaa 6 € / kk, tulee pitkällä ajanjaksolla erittäin kalliiksi. Otetaan esimerkiksi F-Secure, jokaa yksinkertaisesti on surkea ohjelma. (Perusteluja voit kysyä kommentoimalla). Jos F-Secure maksaa 6 € / kk, vuodessa se tulee kustantamaan 72 €! Mitä sillä saa? No kerron. Sillä saa surkean virusturvan koneellesi. Mieti, jos käyttää maksullista virusturvaohjelmaa 10 vuotta, mieti mikä summa on jo kyseessä.

Aatteleppa ite, omilla aivoillas.

Kuvalähde

Share.

3 kommenttia

  1. Näin on, mainio ja ilmainen Antivirus. Ilmaiseksi. Tavallisen kotikäyttäjän on turha maksaa kalliista ja painavasta virusturvasta, kun Avast! Antivirus Home Edition on ilmainen kotikäyttäjille.

  2. Milloin saamme suomenkielellä Avastin?Tai jotkut hyvät asennusohjeet asetuksineen suomeksi.Toivottavasti joku haluaa suomentaa ohjelman pian.Pitää käyttää vielä sitten 4.8… versiota.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.