FireFTP – hyvä FTP-ohjelma

11

FTP:tä tarvitsee jossain vaiheessa lähes jokainen. Kun yhteys on muodostettu, voidaan sillä siirtää mitä tahansa tiedostoja mille tahansa tietokoneelle ja minne tahansa päin maailmaa, jos vain molemmissa tietokoneissa on FTP-ohjelma. Konkreettisempia esimerkkejä ovat esim.:  Kuvat, musiikki, elokuvat, ja mitkä tahansa tiedostot toiselle koneelle, tiedostojen, koodin ja median lisääminen palvelimelle, sekä monet muut mahdollisuudet, jotka FTP tarjoaa.

Nyt kuitenkin itse asiaan. On olemassa monia ja monenlaisia FTP-ohjelmia. Eräitä esimerkkejä näistä ovat FileZilla, Tunnelier, WinSCP ja CoreFTP. Paras tietämäni on kuitenkin FireFTP, joka vaan yksinkertaisesti on paras. Se on selkeä ja helppokäyttöinen, opit sen sekunneissa ja käytät sitä nopeasti. Sitä suosittelemme kaikille, jotka haluavat siirtää tiedostoja nopeasti ja helposti. Ei mitään ongelmia ohjelman kanssa.

Käytäthän sinäkin FireFTP:tä? Kokeile edes? Jos sinulla on Firefox, onnistuu FireFTP:n asennus muutamassa sekunissa tätä linkkiä painamalla. FireFTP löytyy asennuksen jälkeen Firefoxin Työkalut-valikosta.
Onnistuneita tiedostojensiirtoja, toivottaa Vempain!

Share.

11 kommenttia

 1. Käytän WinSCP:tä koska se on kätevä etenkin sisäänrakennetun tekstieditorin takia, eli voi helposti muokata etätiedostoja – kätevä pienten muokkausten tekemisessä nettisivuihin ja muutenkin tuntuu nopeammalta käyttää.

  FireFTP:täkin käytän joskus, koska se toimii kätevästi firefox-lisäosana.

  • Kiitos kommentistasi! Itse käytän nykyisin FileZilla-ohjelmaa. FireFTP:n olen jättänyt kokonaan pois käytöstä, sillä se on osittain aika huono. WinSCP:stä minulla ei ole kokemusta.

 2. alkeitten opettelua . . .
  host
  address
  nimi
  salasana
  kansio
  – paikallinen
  – etä pub
  – mitä muuta
  – ylös
  – alas
  auta miestä mäessä
  sait manager

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.