Maailman pienin MicroSD-kortinlukija!

4

Todella pieni muistikortinlukija

Kaikki teistä varmaan tietää MicroSD-muistikortit? Ne ovat niitä käsittämättömän pieniä muistikortteja, joita tietääkseni käytetään usein matkapuhelimissa. On vaikea ymmärtää, miten esimerkiksi 2 gigaa voi saada mahtumaan parin gramman painoiselle sirulle, jota tuskin silmillä näkee. Eipä ole tullut mieleen, että MicroSD tarvitsee myös mikrokokoisen kortinlukijan, jolla saadaan musiikkipuhelimeen vähän musiikkia kuunneltavaksi.

On niin uskomaton tuon MicroSD-kortinlukijan koko, että huhhuh! Voinen sanoa aika varmasti, että tuo ei ainakaan meikäläisellä kauan tallella pysy, kun normaalit muistitikutkin katoilevat. Tätä pienemmäksi tuskin MicroSD-muistikortinlukijat kykenevät menemään, sillä USB-liitimen koko tulee vastaan, tai on tullut jo, eihän tuota voi pienemmäksi saada?

Alla muutama kuva tästä pienestä kortinlukijasta, joka asetetaan tietokoneen USB-liitäntään -helposti!

Hinnan voisi luulla olevan kallis. Aluksi itse päättelin hinnaksi  noin 30$.  Hinta on aivan jotain muuta! Siis uskokaa tai älkää, tämä kortinlukija maksaa vaivaiset 2.28 $! Sen voi hankkia itselleen: dealextreme.com

Share.

4 kommenttia

  1. Olin sattumalta isäni kanssa oulun verkkokauppa.comissa katselemassa kommentteja, kun isäni muisti että hänellä on tarvetta puhelimen muistitikulle! Samalla katselureissulla valitsin hänelle 2GB Sandiskin MicroSD kortin, jonka mukana tuli USB-Lukija, jonka koko ei paljoa tuosta eroa, tosiaan ihan avaimenperänä voi käyttää! Tosiaan, ethän pyörry kun sanon että MicroSDHC kortit ovat täysin saman kokoisia kuin normi MicroSD:t, mutta MICROSDHC KORRTEJA ON MYÖS 16 GIGAISINA?!? Nyt alkoi jostain syystä tehdä mieli ostaa sellainen adapteri itsellekkin, ja käyttää sitä avaimenperänä muistitikun sijaan! Sain itse joululahjaksi 2xSandisk 2x2GB MicroSD settiä, eli yhteensä 8GB tilaa 4 vaivaisella kortilla! MicroSD:t ovat tosiaan todella käteviä!

    • Kiitos kommentistasi, Jupstejuho! Kyllä, ovat käteviä. En pyörry tuosta tiedosta, sillä onhan niitä normaaleja SD-muistikorttejakin jo 64 gigaisia. Niin ja olihan se maailman pienin http://vempaimia.net/maailman-pienin-16gt-flash-asema/ Siellä siis myös, ei kylläkään vielä ihan standardeissa.

      Toisaalta minusta muistitikku on mukavampi. Ei tarvitse kuljettaa lukijaa ja korttia erikseen mukana, vaan kaikki on ikään kuin samoissa kuorissa ;) . Ja noin pienet katoavat helposti.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.