Hyvä mainosohjelmien poistaja

0

Kohtasin vasta eilen ensimmäistä kertaa, mitenköhän sen ilmaisisi, mainosohjelman tietokoneellani. Eli siis ohjelma, joka pukkaa mainoksia näkyville koko ajan. Se on rasittavaa, sillä kesken kaiken putkahtaa mainoksia ruudulle. Nämähän ovat yleisiä ongelmia, minulle oli kuitenkin vielä ”vieras” asia, että näinkin ärsyttävästi osataan mainostaa. Enimmäkseen ohjelmat pukkasivat tulemaan Celloradion mainoksia, toisinaan muita kännykkäpalveluita.

Jos sinäkin kärsit samoista vaivoista, olet varmasti halukas pääsemään niistä eroon. Yksi erittäin hyvä mainosohjelmien poisto-ohjelma on SUPERAntiSpyware, jonka voi ladata tästä. Sillä lähtevät mainosohjelmat ja muu paska mitä koneella sattuu olemaan. Virustorjuntaa tämä ei sitten korvaa, että muistakaa se!

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.