Todella pieni Bluetooth-USB -vastaanotin

5

Erittäin pieni Bluetooth-vastaanotin USB-liittimeenBluetooth saattaa olla ainut keino saada kuvat pois kännykästä. Uusimissa matkapuhelimissa on myös USB-liitäntä, joka mahdollistaa kuvien siirtämisen ilman bluetoothia. Joka tapauksessa koneelle ne on saatava, ja jos ei puhelimesta löydy USB-liitintää, voi ainut ratkaisu olla bluetooth. Bluetooth on nykyään erittäin yleinen myös halvimmissa kännyköissä, mutta useimmiten sitä ei tietokoneesta löydy. Vaikka se on kannettavissa tietokoneissa yleistynyt, ei kaikissa uusimmissakaan  läppäreissä tätä langatonta yhteyttä, eli juuri sitä bluetoothia löydy.

Tässä onkin erittäin hyvä bluetooth-usb-adapteri. Se on niin pieni, että sitä tuskin huomaa, ja siksi se sopii myös kannettaville tietokoneille. Se on siis ihan perus bluetooth -mutta se on pieni. 10 metrin kantama takaa sujuvan yhteyden. Tämä bluetooth-vastaanotin on yhteensopiva myös Windows Vistan kanssa.

Vastaanottimen hinta on yhtä ihmeellinen kuin sen koko. Tämä maksaa siis vain 4$, joka on  alle 3€. Pitäisikö ostaa eräälle tuttavalle joululahkasi, hän tarvitsisi. Suomessa suurikokoisetkin vastaanottimet maksavat 20€. Tälläiset erikoisuudet tuplasti? Suosittelen ostamaan: www.dealextreme.com

Share.

5 kommenttia

  1. Paluuviite: Dealextreme.com-ostokokemuksia - Tekniikkablogi

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.