Silmälaseihin kiinnitettävä LED-lamppu valaisee kätevästi

6


Päivät hämärtyy ja pimeä laskeutuu varemmin. Pitäisikä mennä hakemaan vajasta puita pesään? Kenties menit huviksesi pihalle, tai työskentelet hämärässä. Mutta ei ole valoa? Taskulamppu vie aina toisen käden…

Nyt on hyvä syy hankkia silmälasit, jos sellaisia ei vielä ole tarvinnut ostaa. Nimittäin tämä lamppu on kätevin lamppu mitä olen koskaan nähnyt! LED-lamppu kiinnittyy helposti silmälasien sankaan, eikä se siinä ole näköesteenä.

Tätä lamppua käyttäessä kädet ovat vapaat vaikka talven lumien kolaamiseen! Onhan otsalamputkin keksitty, ja ehkä niissä on enemmän valotehoa. Otsalamppu on kuitenkin painava ja lipsuu helposti päästä, etenkin talvella, kun pipokin on päässä.

Kaipa tälläisiä pitää sitten olla toisessakin sangassa? Näkee paremmin. Taikka.. enhän minä ole tätä kokeillut, voihan tuo yksikin ledi riittää…tiedä häntä. Lamppu siis vain klipsautetaan silmälasien sankaan kiinni, sitten menoksi! Hintaa reilu 15 euroa, näitä voisi siis aivan edullisesti ostaa kaksi- jos vain on tarvis!!!

Tälläisiä saa ainakin taylorgifts.com– verkkokaupasta.

Share.

6 kommenttia

  1. Hehe :D. Jo kuvasta päätellen vanhoille ihmisille sopisi kaikista parhaiten. Itse näen hyvin lukea pimeässä, olipa sitten silmälasit päällä tai ei, en tarvitse tuollaista. Mutta hyvä lahjaidea vaikkapa papalle tai isälle! :)

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.