Oveen asennettava hälytin, jolla karkotat kaikki varkaat

7

Onhan se huomattu, että murtovarkailta on hankala suojautua. Jo amatöörinä lukoista mennään läpi monin keinoin, jos vain halutaan päästä kohteeseen. Onko sinulla turvaton olo kotonasi yöllä? Etkö uskalla nukkua?

Tämä hälytin varmasti karkoittaa murtovarkaan. Teräksestä valmistettu tanko asetetaan oven nuppiin. Kun nuppia käännetään, syntyy korvia repitä hälytys! Hälytintanko siis asetetaan oven nupin ja lattian väliin. Asennusta helpottaa tangon säädettävä korkeus.

Mutta toimiiko tämä suomessa lainkaan? Eihän täälä yleensä ole ovissa nuppeja, meillä on kunnon rivat… niin ja jos murtovaras tuleekin ikkunasta? Eikö siihen käy sitten ne ostos TV:ssä mainostetut magneettiin perustuvat hälyttimet? Ja kuinkas jos ikkunasta tullaan läpi? Pitääkö olla laaserhälyttimetkin? Onko tämä enää koti? – Tiedä häntä…

Hälytin maksaa $29.98 eli noin 23 €.

Lähde: www.taylorgifts.com/

Share.

7 kommenttia

    • Totta maar, tilaan ensi kerralla kun tilaan DX.comista jotain. Tilaan muutaman kappaleen. :) Magneettihälyttimet todellakin on käteviä.

      Ostos TV:ssä kaupiteltiin aikoinaan 6 kpl pakettia, hinta oli joku 50 euroa. Saman systeemin saa DealExtremestä alle 8 eurolla. :)

  1. juujuu kun dxssä on vielä se ”osta enemmän – maksa vähemmän” sydeemi… Niin säästää viel enemmän. Mutta ite en ostsais tuossa jutussa mainittua ainakaan tuohon hintaan.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.