Testissä AKG K 272 HD -kuulokkeet

2

Vempaimia.netissä jatketaan tällä kertaa AKG K 272 HD -kuuloketestillä. Jos on vielä joululahja hankkimatta, miten olisi tällainen hifikuuloke?

AKG K 272 HD -kuulokkeet on oistava lahjaidea vaikkapa musiikin suurkuluttajalle. Hintaa kuulokkeilla on noin 130 euroa, ja vastinetta saa koko rahan edestä.

Lue, kannattaako sijoitus ja minkälaista laatua rahalla saa. Aivan, vain lukemalla selviää!

AKG on tunnettu siitä, että heidän kuulokkeensa ovat varmasti laadukkaita. Tämän perusteella ei kuitenkaan vielä kannata valintaa tehdä, sillä kukaan ei halua ostaa sikaa säkissä. Vempaimia.net-blogi testaa kuulokkeet ja kertoo puolueettomasti kannattaako hankkia AKG K 272 HD -hifikuulokkeet.

Kysehän on kalliista kuulokkeista, joita hifistit esimerkiksi suosivat. Valinnan on pakko olla hyvä. Itse asiassa AKG:llä ei ole lainkaan huonoja kuulokkeita. AKG K 272 HD -mallissa nimittäin äänenlaatu on loistava ja todellakin hintansa veroinen. Mikään osa-alue ei korostu liikaa ja sointi on erittäin tasapainoinen.

Musiikkiin voi eläytyä täysin ja kuulokkeet toistavat tarkasti kaiken sisällön. Saatat myös yllättyä, kun suosikkibiiseistäsi löytyykin yhtäkkiä kivoja yksityiskohtia joita aiemmin et ole kuullutkaan. Halvat kuulokkeet ovat yleensä bassoa täynnä, ja monesti nuoret suosivat tällaisia bassopitoisia kuulokkeita. AKG 272 HD on oikealle musiikin ystävälle. Ystäville jotka arvostavat musiikkia sellaisena, kuin artisti on tarkoittanut soivan.

Paketti on yksinkertainen, mutta silti tyylikäs. Sisältä löytyvät kuulokkeet sekä 3.5 mm – 5.6 mm sovitin. Kuulokkeiden oston jälkeen kannattaa huomioida, että AKG 272 HD vaatii vähintään 500 tunnin kuuntelut, ennen kuin ne tulevat täyteen iskuunsa.

Täytyy sanoa, että rankan koeajon jälkeen olen kuulokkeisiin tyytyväinen edelleen ja jaksan vieläkin ihmetellä miten olenkaan kuunnellut kaikki nämä vuodet musiikkia todella pahvisilta kuulostavilla kuulokkeilla. Onneksi tänä vuonna tilanne korjaantui ja nyt voisin sanoa, että ei nautintoa ilman AKG:tä.

Ehkä tästä sitten alkaa hifiharrastukseni. Ja voisin melkein varmuudella sanoa, että näin käy sinullekin. Voin todella suositella kuulokkeita ostitpa itsellesi tai lahjaksi. Varoitus kuitenkin paikallaan, ostamalla nämä kuulokkeet, et enää ikinä palaa markettikuulokkeisiin – et ainakaan kotikuuntelun aikana.

Share.

2 kommenttia

  1. Paluuviite: Testissä Philips SHB9001 Bluetooth-kuulokkeet - Vempaimia.net

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.