AmpStrip on minikokoinen sykevyö älypuhelimelle

1

ampstrip-sykevyö

Älypuhelimien urheilusovellukset ovat ryhtyneet korvaamaan urheilutietokoneita ja -rannekelloja. Kalliit, satojen eurojen hintaiset urheilutietokoneet saavat jäädä historiaan, kun samat toiminnot on mahdollista saada ilmaisen älypuhelinsovelluksen ja sykevyön avulla.

Älypuhelimen etuna on tietenkin se, että se on yleensä aina valmiiksi mukana. Puhelimeen kuuluvan sykevyön kanssa asian laita saattaa kuitenkin olla eri.

AmpStrip on erittäin kehittynyt sykevyö älypuhelimille. Laite tosin ei itse asiassa ole vyö laisinkaan, sillä pienikokoinen, silikonista valmistettu apuväline liimautuu ihoon ilman kiinnikkeitä. Tämän ansiosta AmpStrip on järkyttävän mukava käyttää, ja sitä voi pitää iholla useita päiviä.

AmpStrip ei ole pelkkä sykemittari. Siinä on myös kiihtyvyyttä mittaavia sensoreita ja ihon lämpötilaa mittaava lämpötilasensori. Luonnollisesti sykemittari on yhteydessä puhelimeen bluetoothin kautta.

Älypuhelimille tarkoitettu sykevyö on varustettu 20 mAh akulla, josta riittää virtaa 7 päivän tarpeisiin vuorokauden ympäri. Sykemittarin ennakkotilaushinta on noin 130 euroa.

Lähde: [Ampstrip.com]

Share.

1 kommentti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.