Suurentava lusikka on pakko-oireisesta häiriöstä kärsivän suosikkivempain

1

Löytyikö ruoastasi joskus hius ja olet sen jälkeen käynyt ateriasi aina silmämääräisesti läpi hiuksien ja muiden roskien varalta? Tongitko ruokaasi muuten vain ennen ateriointia? Jos näin on, sinun kannattaisi mennä lääkäriin ja pohtia, kärsitkö pakko-oireisesta häiriöstä eli OCD:stä.

Joka tapauksessa suurennuslasilusikka on oiva apu ruokapöydässä, kun haluat tutkia ruokaasi tarkemmin. Hyvällä tuurilla saatat löytää ruoastasi lasinsirun tai vaikka pienikokoisen Jeesuksen kuvan!

Kautta

Share.

1 kommentti

  1. Thank you so much for giving everyone an extraordinarily memorable chance to check tips from this web site. It really is very cool and as well , full of a lot of fun for me personally and my office fellow workers to search the blog no less than thrice in a week to find out the new secrets you have. And lastly, I’m just usually amazed concerning the outstanding concepts served by you. Certain 2 facts on this page are completely the most efficient we have had.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.