Etkö osaa käyttää paistinpannua? Boomerang Wok -paistinpannu helpottaa

1

boomerang-wok-16942

Kokkaaminen on kivaa. Varsinkin kun osaa kokata yhtä tyylikkäästi ja sulavasti kuin television kokkitähdet. Tosielämässä samanlaista flow-tilaa ei synny reseptiä miettiessä ja ahtaassa keittiössä häslätessä.

Jos haluat kypsentää ruokaa kuin TV-kokit, mutta et hallitse tekniikkaa ja haluat näyttää erityisen tunarilta ystäviesi silmissä, hanki Boomerang Wok -paistinpannu. Sen reuna on muotoiltu siten, että ravistelitpa ruokaa pannulla miten tahansa, ruoka tulee takaisin pannulle. Eikä vaikkapa liedelle.

Teflonilla pinnoitettu paistinpannu kustantaa rapeat 120 euroa. Se saattaa saada sinut harkitsemaan tekniikoiden opettelua vielä hetken.

kautta [OhGizmo]

Share.

1 kommentti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.