Levitoiva hehkulamppu on hillitön

1

flyte-740x493

Olet mahdollisesti jo aika päiviä sitten heittänyt vanhan laavalamppusi kierrätykseen ja kyllästynyt tilalle hankitun tornadokoristeen suhinaan. Levitoiva hehkulamppu on taas uutta ja makeata. Siinä on kaikki edellä mainittujen koristevempainten hyvät ominaisuudet, nimittäin levitoiva hehkulamppu pyörii kuin tornado ja valaisee kuin laavalamppu!

flyte-1

Leijuva lamppu ei suinkaan sisällä maagisia voimia, vaan se pysyy ilmassa elektromagneettien avulla. Lamppu saa virtansa langattomasti induktiosilmukan avulla, samaan tapaan kuin uudet langattomat älypuhelinlaturit. Tämän vuoksi lampussa ei olekaan hehkulankaa, vaan sen tilalla on pienikokoinen LED-yksikkö, joka tuottaa ympärilleen valoa 60 lumenin verran.

Levitaatiolla on hintansa – lampun saa omakseen jalat nostattavalla 240 euron hinnalla.

Kautta: [Ohgizmo]

Share.

1 kommentti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.