Wakie-mobiilisovellus – herää puheluun tuntemattomalta ihmiseltä

1

Screenshot 2014-12-20 at 18.50.58

Torkkunappi, tuo uneliaan ihmisen petollinen keksintö, jota niin mielellään käytetään useasti joka päivä. Et kuitenkaan viitsisi torkuttaa oikeaa ihmistä, joka yrittää herättää sinua, ethän?

Wakie on täysin uudenlainen herätyskello älypuhelimiin. Ja ei, siinä ei ole torkkunappia. Sovelluksen ansiosta voit herätä aamuisin tuntemattomien ihmisten puheluihin ja jutella heidän kanssaan pienen hetken. Aivan kuin hotellin puhelinherätys – joka aamu!

Wakie-herätyssovelluksen idea on kaikessa nerokkuudessaan yksinkertainen. Käyttäjä asettaa itselleen herätyksen tiettyyn kellonaikaan. Viiden minuutin tarkkuudella hän saa puhelun tuntemattomalta henkilöltä, joka toivottaa hyvää huomenta. Puhelun pituus on rajoitettu yhteen minuuttiin, jotta keskustelut eivät venyisi liian mielenkiintoisiksi ja pitkiksi.

Screenshot 2014-12-20 at 18.50.33

Sovelluksen avulla voi itse tietenkin toimia myös herättäjänä. Wakiessa on toiminto ”herätä joku”, jota käyttämällä käyttäjä soittaa täysin tuntemattoman ihmisen puhelimeen, johon on asetettu herätys kyseiselle ajankohdalle. Soittajan, kuin myöskään vastaanottajan yhteystietoja ei jaeta.

Sovelluksen käyttäminen on täysin maksutonta. Herätettävä henkilö saa normaalin puhelun. Herättävä henkilö taasen käyttää puheluun mobiiliverkkoa, joten kustannuksia ei tule senttiäkään, vaikka herätettävä henkilö sijaitsisi toisella puolen maapalloa.

Wakie-sovellus on saatavilla ilmaiseksi Androidille, iPhonelle sekä Windows Phonelle.

Lisätietoja: Wakie.com Kuvat: kuvakaappaus

 

 

Share.

1 kommentti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.