Hätävirtaa puhelimeen 9 V pariston avulla

0

paristolaturi

On todellista tuskaa, kun puhelimen akun varaus lähentelee kriittistä nollakohtaa, eikä verkkovirtaa ole lähimaillakaan. Varavirtaa voisi toki kantaa mukanaan, mutta monenko taskussa sinä tiedät hätälatureita olevan?

Plan V on pieni apuri akkuhädän tullen. Laitteella voi ladata puhelimen akkua normaalilla 9 voltin paristolla. Laite on niin pieni, että sitä on mahdollista käyttää avaimenperänä ja näin se on aina mukana kun tarve yllättää – kunhan vain jostain löytyisi täysi paristo!

Laitteelle uumoillaan alle 10 euron hintaa, mutta tällä hetkellä Plan V on vasta ideatasolla ja kerää Kickstarter-rahoitusta. Toistaiseksi kehittäjät ovat keränneet vasta 6 000 dollaria 30 000 dollarin tavoitteestaan.

Alla oleva animaatio havainnollistaa laitteen mielettömyyden.

a098e8d85ebbfc2719115d6bf56a6bc9_large

[Plan V on Kickstarter] kautta [Walyou]

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.