Gadgettijahtia Skotlannissa

0

20141128_134254

Allekirjoittanut on eksynyt laitevalmistaja Acerin houkuttelemana Skotlannin Edinburghiin katsastamaan Acerin uusinta antia mobiilipuolelta. Jonkinlainen livebloggaus-nimellä kulkeva hanke on ollut hyvin salamyhkäinen, mutta viimein aletaan päästä itse asiaan – käsiini nimittäin iskettiin aivan äsken tuoretta Acerin rautaa.

20141128_194021

Käsilläni on nyt Acerin tuore Iconia Tab 8 -tablettikone, pieni varalatauslaite, muistitikku sekä vähän pelottava hygieniapakkaus. Millaiseenkohan liemeen tässä viikonlopun aikana vielä joudun?

acer livebloging ecuipment

Ensikosketus tablettiin oli onneksi kuitenkin miellyttävä. Se on todella kevyt ja asiallisen tuntuinen. Toivottavasti se riittää turvaksi reissuun. Tarkempi syyni laitteesta luvassa viikonlopun aikana – jos selviän haasteesta hengissä!

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.