Bluesmart-matkalaukku on yhteydessä puhelimeesi

0

bluesmart-matkalaukku

Pidätkö itseäsi vempainten kuninkaana? Sitten kannattaa tutustua tähän uudenlaiseen carry-on-lentolaukkuun, joka tekee paljon muutakin kuin kuljettaa matkatavarasi.

Bluesmart ei ole aivan tavanomainen matkalaukku, vaan se sisältää paljon uudenlaisia ominaisuuksia joita matkalaukuissa ei ole ennen nähty. Bluetooth-yhteyden ja GPS:n avulla tämä uudenlainen matkalaukku on oiva matkakumppani.

bluesmart-matkalaukku2

Bluesmart-laukussa on muun muassa Yhdysvaltain matkustusturvallisuusviraston hyväksymä lukko, jonka voi lukita etänä puhelimen bluetooth-yhteyttä käyttäen. Lisäksi laukku lähettää puhelimeesi hälytyksen, jos lähdet liian kauaksi siitä. Laukussa on myös  sisäänrakennettu vaaka sekä GPS-paikannus ja seurantamahdollisuus matkapuhelimella.

Kirsikkana kakun päälle laukussa on sisäänrakennettu akku, josta riittää virtaa matkapuhelimen lataamiseen jopa kuusi kertaa.

Tällä hetkellä laukkuun kerätään joukkorahoitusta ja sitä on mahdollisuus hankkia noin 200 euron ennakkohintaan. Lopullinen kuluttajahinta tulee olemaan 350 ja 400 euron välillä mallista riippuen.

via: OhGizmo

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.