Näyttääkö Nokia Twist -konseptipuhelin puhelimien tulevaisuuden?

0

Voimme vain arvailla mihin suuntaan älypuhelimet tulevaisuudessa kehittyvät. Hyvin mahdollisesti puhelimet muuttuvat entistä ergonomisimmiksi, avoimimmiksi ja enemmän fyysistä kontaktia tarvitseviksi. HumanForm -hankkeen johdosta Nokia Design ja Nokia Research Center tutkivat miten nanoteknologia ja tunneperäinen vuorovaikutus voidaan yhdistää joustavaan laitteeseen, joka antaa enemmän vaihtoehtoja kuin vain pelkkä kosketusnäyttö.

Nokia on jo aiemmin julkassut Nokia Kinetic Device -puhelimen prototyypin, jossa on puhelinta taivuttamalla toimivia toimintoja. Seuraava video näyttää millainen voisi olla seuraavan sukupolven Nokia Twist -konseptipuhelin, joka on suomalaisten Tapani Jokisen ja Jarkko Saunamäen suunnittelema.

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.