Testi: Philips HQ7320 -partakone – Hyvä partakone!

3

Hyvän partakoneen metsästys ei ole kivaa. Halvimmat mallit ovat monesti huonoja, mutta Philips HQ7320 on selvä poikkeus hintaluokassa. Jos siis olet juuri nyt etsimässä 50 euron partakonetta, joka oikeasti täyttää odotukset, olet löytänyt etsimäsi. Philips HQ7320 on edullinen, mutta tarkka suoriutuja.

Philips HQ7320 on loistava idea vaikkapa lahjaksi tai voithan aina itsekin partakonettasi päivitellä parempaan. Ajotulos on todella hyvä, tarvitset vain muutaman vedon ja pienimmätkin karvat ovat poissa. Ihosta tulee todella sileää ja vempaimen lataus hoituu kahdeksannessa tunnissa.

Philips HQ7320 -partakoneen ajopää on putsattavissa hanaveden alla. Ajoaikaa on laitteella useita viikkoja tehokkaan akun ansiosta. Mikä parasta voit ajaa partaa myös verkkovirtaa käyttäen, partakoneen ei tarvitse olla aina täyteen ladattu. Partakone ilmoittaa ajoissa tyhjenevästä akusta.

Philips HQ7320 -mallissa tekniikka on mullistava, ajopää myötäilee kasvoja tarkasti ja nappaa pienimmätkin karvat mukaansa. Karvat leikataan juurta myöten pois, joten karvojenkasvu hidastuu oleellisesti. Näin sinun ei tarvitse ajaa partaa päivittäin. Todella hyvä juttu minusta.

Voin laitetta suositella lämpimästi, laite on myöskin erittäin hiljainen. Kaiken kaikkiaan olen itse Philips HQ7320 -laitteeseen tyytyväinen ja uskon että sinäkin tulet olemaan. Vanha Panasonic-partakoneeni ei muuten pystynyt antamaan täydellistä ajotulosta. Viidenkymmenen euron partakoneeksi Philips HQ7320 on todella hyvä.

Yhteenveto:

+ Hiljaisuus

+ Edullinen hinta

+ Toimii viikkoja akulla

+ Mahdollisuus käyttää verkkovirralla

+ Erinomainen ajotulos

+ Hyvä partakone

– Vaatii alussa totuttelua

Loppuarvio: 10/10.

Kuvagalleria

Share.

3 kommenttia

  1. Moimoimoi kommentoi

    On kyllä onneton tuo systeemi, kuuden vuoden vanha kone, toimii, mutta terät jo niin tylpät ettei leikkaa. Uudet terät maksavat 40 euroa, koneen hinta oli 55 € kun ostin!!! Heitin toimivan koneen kierrätyslavalle, ostin uuden vastaavan 60 eurolla Philipsiltä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.