Joukkovalitus kannatti – Spotify taipui 320 kilobittiin sekunnissa

2

Vempaimia.net uutisoi aiemmin, että suurin osa Spotifyn kappaleista ei ole lainkaan saatavilla mainostetulla Premium-laadulla eli 320 kilobittiä sekunnissa. Asiasta kiinnostui jopa valtamedia Ruotsissa lukuisten blogien lisäksi. Tämän johdosta Spotify sai valtavasti palautteita sekä valituksia foorumeilla. Tämä tietysti sai aikaan huonoa julkisuutta, joten asiaan on puututtu nopeasti. Nyt on havaittavissa, että jo suurin osa biiseistä on 320 kilobitin laadulla.

”Otamme tämän kaltaiset asiat aina vakavasti ja tavoitteenamme on saada valtavan kirjastomme myös 320 kilobitin laatuun – kokonaisuudessaan”, asiakaspalvelusta sanotaan. Toimet on jo käynnistetty, joilla varmistetaan nopeamman konvertoinnin, jotta koko kirjasto olisi Premium-palvelun mukainen. ”Konvertoimme koko kirjastomme parempaan laatuun ihan viimeistä biisiä myöten”, asiakaspalvelija täydentää.

Spotify ei kuitenkaan anna mitään aikataulua tälle, mutta asiasta varmasti kyllä kerrotaan palvelun blogissa, kun kaikki biisit ovat paremmassa laadussa. Muutamat huolestuneet käyttäjät ovat jo huomanneet, että asiat etenevät ripeämmin. ”Aiemmin testaamastani listasta suurin osa biiseistä on jo nykyään paremmassa laadussa”, käyttäjä kertoo.

Lähde [Spotifyclassical]

Share.

2 kommenttia

  1. Paluuviite: Spotify: Musiikkikirjastomme on lähes kokonaan paremmassa laadussa - Vempaimia.net

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.