Testi: Philips HX1610 -sähköhammasharja

3

Minä päätin ostaa uuden Philips HX1610 -sähköhammasharjan vanhan tilalle. Oral-B-sähköhammasharjaan kertyi nimittäin likaa ja se ei lähtenyt pois millään. Philips HX1610 -hammasharjan varsi on sileä, joten likaa ei pitäisi jäädä siihen. Samalla Philips HX1610 -mallissa on karsittu pois kaikki hienoudet. Tämä mahdollistaa hyvän hinnan. Lue tästä arvostelusta kannattaako hankkia tämä 16,90 euroa maksava harja. Harjan mukana tulee yksi harjaspää ja latausteline.

Philips HX1610: Hyvä hammasharja

Philips HX1610 -hammasharja on osoittautunut hyväksi. Mukana ei ole mitään turhaa ja ajastimenkin saa kotikonstein. Parin minuutin harjausajan saa esimerkiksi kellosta, ajastimesta tai vaikkapa kuuntelemalla pariminuuttisen biisin. Itse aloitan harjauksen, kun Spotifyn biisipalkki näyttää että on vielä kaksi minuuttia soittoaikaa jäljellä. Biisin vaihduttua tietää myös lopettaa harjauksen.

Ajastimen kanssa oleva malli maksaa jo 36,90 euroa. Käsitin, ettei paremmassa mallissa ole muuta eroa. Hammasharja on hyvä, jos haluaa edullisesti hyvän harjan. Lopputulos on erinomainen. Philips HX1610 -hammasharja hoitaa siis työnsä enemmän kuin hyvin halvasta hinnasta huolimatta. Ajastin olisi toki ollut hyvä, mutta kun hinta on noin alhainen, jouduttiin jostain säästämään.

Yhteenveto

Plussaa

  • Hinta
  • Harjauksen lopputulos
  • Tyylikäs paketti, jossa on kaikki
  • Harjaan ei jää likaa

Miinusta

  • Lataus kestää n. 16 tuntia
  • Ei ajastinta

Loppuarvio: 9/10.

Kuvagalleria

Share.

3 kommenttia

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.