Taskulamppukilpailun voittajat on valittu ja arvottu!

0

Taskulamppukilpailun hurmaavin paras tuote -perustelu on nyt valittu ja kaikkien vastanneiden kesken on arvottu valaisinsetti. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 162 henkilöä. Onnea voittajille!

89 euron arvoinen valaisinsetti MTE M6- 2 arvottiin nimimerkki Voimalle. Parhaan perustelun lähettänyt voitti 170 euron arvoisen valaisinsetti Ultimate 5xQ5:n. Parhaan kommentin lähetti nimimerkki LED. Kommentti alla.

http://www.taskulamput.fi/tuote/taktinen_valaisin_mte_m6_2_r5_300_lm/

Edullinen valaisin erittäin laadukkaalla CREE:n ledillä. Akkutyyppi on tämänhetkisten taskulamppujen tehokkain/suorituskykyisin. Lisäksi esim. jos akku sattuu tyhjenemään, voi lampussa käyttää CR123A paristoja (esim. reissun päällä jos akkua ei voi ladata, voi ostaa paristot väliaikaisratkaisuksi tai ennakoida ja ottaa paristotkin jo reissuun lähtiessä mukaan). Lamppuun on lisäksi hyviä lisätarvikkeita kuten pyörä”klipsi”. Summa summarum, Monipuolinen!

Ikävä kyllä emme ole saaneet nimimerkki LED:iin vielä yhteyttä. Mikäli häneen ei saada yhteyttä 9.3.2011 mennessä, arvomme hänen tilalleen uuden voittajan. Onnea kuitenkin kaikille voittajille!

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.