Discoveryn viimeinen lento STS-133 lentokoneesta kuvattuna – upea sattuma!

0

Discovery-avaruussukkulan viimeinen lento, STS-133, laukaistiin ilmaan 24. helmikuuta kello 23.53 Suomen aikaan. Lennon tarkoitus oli kuljettaa hyötykuormaa kansainväliselle avaruusasemalle.

Kuin sattuman kaupalla, ohjelmistosuunnittelija Neil Monday ja useat muut matkustajat lensivät laukaisupaikan lähettyviltä täysin normaalilla reittikoneella. Lentokoneen matkustajien silmien edessä avautui upea show, kun Discovery-avaruussukkula lensi heidän ohitseen. Vaikka itse sukkulaa ei enää muutamien sekuntien päästä nähnyt laisinkaan, jäi näkyville kuitenkin pidemmäksi aikaa sukkulan jättämä savuvana.

Videon kuvaajaksi tunnistautunut ohjelmistosunnittelija ja iPhone-luurin käyttäjä Neil Monday ehti kaivaa puhelimen taskustaan ja kuvata tuota mahtavaa näkymää videolle. Uskomaton video löytyy hypyn takaa.

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.