Machete-toimintaelokuva – tietoa ja traileri

0
Katso traileri

Machete on sensaatiomainen toimintaleffa, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Elokuvan on ohjannut yhdysvaltalaisohjaaja Robert Rodriguez, jonka tuotoksia on nähty Suomessa vasta kaksi kertaa. Machete-elokuvan ensi-ilta oli Yhdysvalloissa 3. syyskuuta, mutta Suomessa elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 10.12. Toiminnan ystävien on pakko käydä katsomassa!

Kuten päällepäinkin näkyy, on elokuvan tunnelma jotain 1980-luvun meksikolais-latino-tyylistä.

Machete on erityinen suuren budjetin elokuva siinä mielessä, että koko sen juoni pohjautuu eräiden harrastelijoiden tekemään ns. kuvitteelliseen traileriin. Vielä huisimpaa on se, että Macheten ohjannut  Redriguez halusi sisällyttää tässä kuvitteellisessa trailerissa olleet kohtaukset Macheteen alkuperäismuodossaan – tämän jo luulisi luovan haasteita.

Katso elokuvan traileri sivun yläosasta.

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.