Vempaimia.net on 2-vuotias – osallistu jännittävään kilpailuun!

37

Vempaimia.net-gadgetblogilla on nyt takanaan miellyttävä kahden vuoden taipale. Blogi sai alkunsa marraskuun 7. päivänä vuonna 2008 ja on siitä lähtien kasvattanut suosiotaan yhä enemmän ja enemmän – jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla. Välillä ”toimituksenkin” julkaisutahti on päässyt lipsumaan, mutta parasta on pistetty – ainakin välillä. Kenties vielä jonain päivänä kaikki aiheesta kiinnostuneet voivat halutessaan lukea Vempaimia.netiä päivittäin uusin aihein. Itse asiassa – jos olet Vempaimia.netin aiheista kiinnostunut, ja sinulla on edes jonkin verran intoa kirjoittaa, olet erittäin tervetullut pieneen joukkoomme! Otathan rohkeasti yhteyttä minuun Mika Latvalaan, mikäli sinulla on mielteitä olla mukana Vempaimia.netin toiminnassa (kirjoittaa omia artikkeleita). Kiitän etukäteen!

Mutta nyt itse aiheeseen, eli Vempaimia.netin 2-vuotissynttärikilpailuun. Blogin synttäreiden kunniaksi järjestetään arvonta, jonka voittaja saa itselleen tyylikkään Vempaimia.net-pipon talven pakkasten varalle. Arvontaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse kuin lähettää tähän artikkeliin kommentti. Kommenttien lähettäjistä yksi saa tyylikkään Vempaimia.net-pipon.  Muista laittaa sähköposti-kenttään oikea sähköpostiosoitteesi, jotta sinuun saadaan yhteys. Paljon arvontaonnea! (Kilpailu päättyy 21.11.2010)

HUOM! Jos arpaonni ei tällä kertaa suosi, tai haluat olla varma, että saat Vempaimia.net-pipon tai T-paidan, niin ole suoraan yhteydessä minuun. Voit ostaa Vempaimia.net-pipon omaksesi 12 eurolla tai  T-paidan 16 eurolla. Hinnat sisältävät postikulut.

Share.

37 kommenttia

  1. Investori kommentoi

    Olen suhteellisen uusi vempaimet.netin lukija. Olen tutustunut sivustoon noin puoli vuotta. Kuulostaa hyvälle että päivittäin saisi jonkun artikkelin aikaiseksi mutta ymmärrän hyvin että ilmaistyötä tehdään kun ehditään.

    Lisää kilpailuja!

  2. Onnittelut virtuaalimaailmassa ihan kunnioitettavaan ikään pääsystä. Sivusto on minulle suht. tuore tuttavuus, mielenkiintoista luettavaa mitä eriskummallisimmista asioista.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.