Vempaimia.net uudistui! Anna palautetta uudistuksesta, voita taskukokoinen aurinkokennolaturi!

92

Vempaimia.netillä on nyt uusi ilme, kuten varmasti moni vakiolukijamme sen on tietenkin jo huomannut. Koska uudistus on merkittävä, haluamme kuulla Sinun mielipiteesi Vempaimia.netin nykyisestä ulkoasusta ja olemuksesta. Anna siis yleistä palautetta tai syvällisempiä parannusehdotuksia tätä artikkelia kommentoimalla. Tällä tavalla voimme parantaa Vempaimia.netiä edelleen paremmin käyttäjillemme sopivaksi. Antamalla palautetta tai parannusehdotuksia olet mukana taskukokoisen aurinkokennon arvonnassa. Palkinnon tarjoaa E-ville.fi-verkkokauppa. Laitteella voit virran tarpeessa ladata esimerkiksi mp3-soittimesi tai matkapuhelimesi.

Kaikki tästä päivästä 30. päivään asti kirjoitetut palauteaiheiset kommentit ovat mukana arvonnassa. 30. päivän jälkeenkin toki voi antaa palautetta, mutta tällöin kommenttisi ei ole mukana arvonnassa.

Share.

92 kommenttia

  1. Asiallinen sivusto toimivalla ulkoasulla. Päivitystä voi pitää melko onnistuneena, vaikkei vanhassakaan ollut mitään vikaa.

  2. Jarno T. kommentoi

    Samoilla linjoilla liikun kuin nimim.Pätti.Eli paha parasta on vielä parantaa.Mutta ulkoasun vaihtelu aina virkistää,kiitos siitä.

  3. Hoosianna4 kommentoi

    Vähän on yläpalkki räikeä, mutta ei kai se niin haittaa. Kunhan sisältö on näin hyvää, ulkoasulla ei ole väliä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.