Marja Tyrni – Suut makiaks ja Tortturalli

4

Kuva: MTV3

Putous-sketsisarjan Sketsihahmokilpailun voittajahahmo Marja Tyrni eli Aku Hirviniemi on hiljan julkaissut uudet albuminsa nimeltä Tortturalli ja Suut makiaks!. Albumista löytyvissä kappaleissa hän laulaa muiden muassa torttujen kostuttelusta ja muusta leipomiseen liittyvästä. Kumpaisenkin albumin suosituin kappale on ehdottomasti Suut makiaks!, jossa Marja tietenkin kertoo kaikesta leipomiseen liittyvästä. Kappaleissa Puolukkatorttu ja Omenapiirakka Marja Tyrni puolestaan kertoo ihan oikeita leivontareseptejä, joilla saadaan suut makiaks. Tosin sokeria lurahtelee aina välillä hieman liikaakin, mutta se ei Marja Tyrnin mielestä ole haitaksi, koska sillähän saadaan suut makiaks!

Aku Hirviniemi oli The Voicen tekemässä haastattelussa sitä mieltä, ettei hänen levyään kukaan jaksa kuunnella loppuun. Vempaimia.netin toimituksen mielestä Marja Tyrnin Suut Makiaks! ja Torruralli ovat ihan kuunneltavaa musiikkia.

Kuuntele Torrturalli-albumi Spotifystä.
Kuuntele Suut makiaks! -albumi Spotifystä.

Share.

4 kommenttia

  1. Kasper Nurminen kommentoi

    Oi voi, kirjoitusvirhe oikein lihavoituna ”Marja Trni”.

    Itse en ymmärrä putousta ollenkaan, kaikki yrittävät olla niiiiin hauskaa mutta epäonnistuvat surkeasti.

  2. En tiedä yhtäkään ihmistä, joka olisi kuunnellut tätä albumia alusta loppuun. Useimmat hyytyivät jo toisen biisin kohdalla. Ainoa hyvä biisi on Suut makiaks! ja sekin vain siksi, koska se on niin mauton.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.